21 Şubat 2011 Pazartesi

Shmuggle'la Kış Kaçamakları Yazı Aratmıyor!

Kendini şımartmayı sevenler çok iyi bilirler; kış tatili kendimize vereceğimiz en güzel hediyelerden biridir. Ama mağlum hava güvercinleri uçarken donduracak kadar soğuk. Bu soğukta nereye gidilir, ne yapılır? Sizin için araştırdık. Rahatını sevenler için her ayrıntısını biz planladık.

Bütün sene çalışıyoruz, vizelere finallere giriyor kendimizi heba ediyoruz. Sonuçta vücudumuz gevşemeyi, kafamız da rahatlamayı herkesten çok hak ediyor. Peki Kuşadası'nda, doğanın tam ortasında bir termal rahatlama merkezinde sabahları doğa yürüşüyle başlayıp yogayla devam etmeye, tüm vücut masajla stres atıp binbir çeşit sağlıklı yemekle hafiflemeye ne dersiniz? "Bu soğukta yürüş mü?" demeyin, Shmuggle'ınız yanınızdayken soğuk size işlemez.

Evet, böyle bir yer var: Kuşadası'nın küçük ve şirin bir köyünde yeraltı bizlere bir güzellik yapıyor. En sağlıklı termal su kaynaklarını bizimle paylaşıyor. Günün her saati yararlanabileceğiniz bu termal su, hem sizi stresten arındırıyor hem de bütün sene hunharca davrandığınız vücudunuzu rahatlatıyor. Meditasyon programıyla içinize dönüyor, platesle bedeninizi açıyorsunuz. Ozon tedavisiyle bedensel arınmadan diş tedavisine, kolon hidroterapi ile sigarayı bırakmadan kronik kabızlığa her derdinize deva buluyorsunuz.

Böyle bir tatil haftasonu dinlencesi olarak size yaza kadar yetecek enerjiyi sağlar. Ama kendinizi bir hafta veya daha uzun süre sağlıklı yaşam programına almak istiyorsanız bu da mümkün.

İşte size lazım olan her ayrıntı burada: http://www.natur-med.com.tr/index.php

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder