30 Aralık 2010 Perşembe

Shmuggle Sıcaklığında Yılbaşı Partisi!


Biliyorsunuz seneye nasıl girerseniz öyle devam edermiş, biz de 2011 yılına çılgınlar gibi eğlenerek girmeye karar verdik..


Eski Osmanlıdan kalma tarihi The Hall binasının BOOTY salonunu özel Shmuggle Yılbaşı Partisi için kapattık.


Amacımız çok kalabalık olmadan tanıdığımız sevdiğimiz dostlarımızla içip dans edip yılbaşının hakkını verecek şekilde eğlenmek. Barımız dans pistimiz seçtiğimiz parçaları miksleyecek DJ imiz ve servis e...lemanlarımız olacak. Mobilyalar ışık ve ses düzeni bizim tarzımıza göre ayarlanacak. Bize özel giriş kapımızla sadece davetliler içeri alınacak. Sigara içilen alan ve tuvaletler de dahil bizbize olacağız |ö|..

Gecede çok özel Shmuggle sürprizlerimiz var.
Her saat değişen müzik konseptiyle , trance, house, R&B , Pop , Oldies But Goldies ; gecenin ilerleyen saatlerinde ORHAN GÜREL le 90'lar Türkçe Pop şeklinde akan eğlenceli bir program hazırladık.

Bahsettiğimiz gibi bar bize ait, aklınıza gelebilecek her türlü yerli,yabancı içki servisi ve özel ikramlar 360 catering hizmeti ayrıcalığıyla sizlere limitsiz şekilde sunulacak.

Taksim, yılbaşında adamı öldürür ne işimiz var orda diyenleri duyar gibiyim; aşağıda kroki ve mekan için link paylaştım. Meydana bulaşmadan aşağıdan giriş yapabilirsiniz, orada iki adet otopark mevcut, bu otoparklara parti bilgisi verildi, aracınızı almak için sizi bekliyor olacaklar.Metroyu kullanacaklar Şişhane durağından yürürlerse meydandaki apaçi akımından etkilenmeyeceklerdir:)
http://www.thehallistanbul.com/

Partiye giriş bedelimiz 120 TL fiyata herşey dahil, aşağıdaki hesap numarasına havale yapmanız ve açıklamaya kimin adına parayı yatırdığınızı yazmanız yeterli olacaktır. Kapıda listeden adınızı söyleyerek içeri alınacaksınız.

Garanti KIZILTOPRAK 719-6679963 Vadesiz TL TR85 0006 2000 7190 0006 6799 63


Kimse yabancı değil zaten ne kadar eğlenebileceğimizi tahmin ediyorsunuzdur :) , hepinizi bekliyoruz.
http://www.facebook.com/shmugglebattaniye?ref=ts#!/event.php?eid=123481161052627

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder